Паузата между сезоните е това време от годината, през което тенисистите имат

...
Паузата между сезоните е това време от годината, през което тенисистите имат
Коментари Харесай

Идеалната почивка за Григор: Как изглежда денят му и кой тенисист би взел със себе си?

Паузата сред сезоните е това време от годината, през което тенисистите имат опция да се откъснат от своята типична дневна рутина, която следват по време на надпревари, и да се отдадат на заслужена отмора. За огромна част от тях това е отличен късмет да останат в леглото заран до късно, само че не подобен е казусът с първата ни ракета Григор Димитров. В последното видео, оповестено в YouTube канала на АТР, някои от топ състезателите трябваше да опишат своята идеална отмора, като няма по какъв начин да не отбележим обстоятелството какъв брой по-различна е визията на родния ни представител по отношение на тази на неговите сътрудници.

Повечето играчи избират да се разсънят късно, след което някои желаят да се насочат към плажа или пък да карат ски в някой планински курорт. Нищо от това обаче не се отнася за най-хубавия ни тенисист, който споделя, че обича да се разсънва рано даже в почивните си дни, а обичаните му места за отмора са повече от ексцентрични: " Идеалният ми ден започва в 6 часа сутринта. Винаги ставам доста рано. Любимите ми дестинации са Исландия и Африка. Те са цялостни противоположности, само че си припомням прекарванията си на всяко от двете места по този начин, като че ли беше през вчерашния ден - извънредно разнообразни и неповторими ". Като трите най-важни неща, с цел да бъде почивката съвършена, българинът уточни добра храна, страхотна музика и другари.

Попитан за съвет какво е належащо, с цел да бъде направена съвършената фотография, Григор отговори: " Нужно е да притежаваш нюх. Понякога един кадър е задоволителен. Друг път може да не се получи, само че по-късно внезапно си на точното място в верния миг, и става чудесна фотография ". В отговор на въпроса кой тенисист би взел със себе си на отмора някогашният №3 отвърна изрично, че това би бил Хуберт Хуркач: " Ще мога да го притеснявам вербално от самото начало, тъй че ще бъде ужасно ".



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР